Tulevat kurssit

Minimi osallistujamäärä 10 hlö.

Teemat ja päivämäärät:

  • Joulukalat 22. 12.2011 klo 18.00-21.00 (Täynnä!)
    • Teoria: Mikko Rosendahl, "Mikä tekee kalasta joulukalan?"
    • Käytäntö: Valmistetaan joulupöytään:
      • Valkosipulisilli
      • Sinappisilakka
      • Sokerisuolattu Lohi
    • Demo: Tuore kala & vakuumipakattu kala.
    • Mukaan: Valmistetut kalatuotteet, sekä lahjaksi Joulusinappi.
    • Hinta: 89e/hlö
  • Kastikkeet 9.1.2012 klo 18.00-21.00 (Täynnä!)
    • Teoria: Mikko Rosendahl: "Minkälainen kastike sopii ruoallesi?"
    • Käytäntö: Valmistetaan
      • Majoneesikastike
      • Punaviinikastike
      • Paistoliemestä redusoitu ns. "Pannukastike"
      • Vinaigrette
    • Demo: Väärän ja oikean kastike-/ruokayhdistelmän ero
    • Mukaan: Valmistetut kastikkeet ja reseptiikka.
    • Hinta: 65e/hlö
  • Fantasiapikkuleipien koristelu 30.1.2012 klo 18.00-21.00
    • Teoria: Ruokabloggaaja Aila Markkanen: "Pikkuleipien koristelun historiaa ja nykypäivän käyttökohteet"
    • Käytäntö: Valmistetaan yhdessä
      • Pikeeri (kuorrute)
      • Harjoitetellaan koristelun perusasiat omakätisesti
    • Demo: Pikeerin valmistus, koristeluharjoituksia ja esimerkkejä
    • Mukaan: Reseptiikkaa, viininkiveä kuorrutteen tekoa varten sekä alennuskoodi Ullanunelma Oy:n
    • HUOM! Kurssilaisten tulee ottaa mukaan oma rasia kotiinviemisiä varten.
    • HUOM! Lisätietoa kurssin vetäjä Aila Markkasesta tästä linkistä.
    • Hinta: 39e/hlö
  • Lisukkeet 13.2.2012 klo 18.00-21.00
    • Teoria: Mikko Rosendahl: "Minkälainen on hyvä lisuke arkeen ja juhlaan?"
    • Käytäntö: Valmistetaan erilaisia lisäkkeitä suomalaisesta viljasta, sekä pyréitä ja paistoksia
    • Demo: Tyypillisiä virheitä lisukkeiden valmistukseen liittyen
    • Mukaan: Laadukasta "Jorma-Ohraa" lisukkeeksi ja reseptiikka.
    • Hinta: 65e/hlö
  • Kala 12.3.2012 klo 18.00-21.00 JA 13.3.2012 (Täynnä!)
    • Teoria: Mikko Rosendahl: "Miksi kannattaa suosia suomalaista kalaa?"
    • Käytäntö: Valmistetaan kahta erilaista kalaa eri tekniikoilla
    • Demo: Kokonaisen kalan käsittely
    • Mukaan: Reseptiikkaa
    • Hinta: 72e/hlö
  • Lammas 2.4.2012 klo 18.00-21.00
    • Teoria: Ruoan valmistajan kannalta oleellista tietoa lampaista
    • Käytäntö: Valmistetaan lampaan filé ja puhutaan hauduttamalla valmistamisesta
    • Demo: Oikea ja väärä tapa valmistaa lammasta
    • Mukaan: Raaka-aine pitkää haudutusta varten ja reseptiikka
    • Hinta: 89e/hlö
  • Sushi 23.4.2012 klo 18.00-21.00
    • Teoria: Sushin valmistuksen oleelliset asiat
    • Käytäntö: Valmistetaan erilaisia susheja
    • Ruokailu: syödään kurssilla valmistetut sushit
    • Mukaan: sushitietoa ja reseptit
    • Hinta: 85e/hlö
  • Parsa14.5.2012 klo 18.00-21.00
    • Teoria: Mikko Rosendahl: "Parsan valmistuksen prinsiipit"
    • Käytäntö: Valmistetaan alusta loppuun asti erilaisia variaatioita hyvistä parsaruoista
    • Demo: Hyvän ja huonon raaka-aineen ero valmistuksessa
    • Mukaan: Reseptiikka
    • Hinta: 65e/hlö

Ilmoittautumiset tämän sivun vasemmassa laidassa olevasta linkistä!